Παρακάτω θα δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το zizo.gr, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

1) ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Δωρεάν

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της EUROBANK, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του zizo.gr.


2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  2.99

Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 2.99€. Εφόσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση 2,5 €.

To ανώτατο όριο αντικαταβολής ορίζεται στα 150€. Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης από 150€ ευρώ, απαιτείται μια προκαταβολή της τάξης του 50% μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

3) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Δωρεάν *

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε ένα απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά η παραγγελία σας δεν θα αποσταλλεί μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Τράπεζα EUROBANK
Δικαιούχος: ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

IBAN: GR3702604580000410200684614

SWIFT Address (BIC Code): ERBKGRAA

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

IBAN: GR9801715790006579135727750

SWIFT Address (BIC Code): PIRBGRAA

Τράπεζα Alpha Bank

Δικαιούχος: ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

IBAN: GR1201402330233002002029234

SWIFT Address (BIC Code): CRBAGRAA 

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.

Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να το αποστείλετε στο [email protected] ή μέσω VIBER/WHAT’S APP στο: 6947501267
Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Ενδέχεται η κατάθεση των χρημάτων να μην είναι άμεσα "ορατή" στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μαζί με την αιτιολογία παραγγελίας μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και σας αποστέλλουμε επιβεβαιωτικό e-mail ακύρωσης. Η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας.

*Η κατάθεση χρημάτων στις τράπεζες που συνεργαζόμαστε είναι Δωρεάν εφόσον η κατάθεση γίνεται από τις ίδιες τράπεζες.Τυχόν έξοδα που προκύπτουν από τρίτες τράπεζες που συνεργάζεστε, επιβαρύνουν εσάς.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  1. Πιστωτική Κάρτα
  2. Paypal
  3. Τραπεζική κατάθεση

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σου είναι άδειο

Αναζήτηση

Λογαριασμός

Δεν έχετε λογαριασμό;
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό